Kosten

Tarieven & vergoedingen

 

Tarieven

Hier vind je de tarieven voor particulieren. Als de werkgever betaald wordt er een ander tarief gehanteerd. Dit omdat er eerder vanuit een coachingspersectief wordt behandeld en de behandeling in een andere belastinggroep belast wordt. Voor meer info, vul dan het contactformulier in.

Behandelingen 

Vergoeding

Om de kwaliteit van de behandelingen te waarborgen, werkt NU∙NNU met gecertificeerde psychologen en therapeuten die aangesloten zijn bij erkende koepelorganisaties. Samen kijken we welke *behandeling bij je past en of je in aanmerking komt voor vergoeding. De behandelingen vallen onder de aanvullende verzekering waardoor de kosten niet tot de eigen bijdrage horen. Hoeveel er vergoed wordt, hangt af van jouw zorgpakket en zorgverzekeraar. Vraag je zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

*de klassieke massagebehandelingen vallen niet onder vergoeding

Betalingsvoorwaarden

Betaling van NU∙NNU consulten vindt plaats via een betalingslink van KNAB (bank) gestuurd via de Whatsapp. Je krijgt de factuur via het digitaal portaal Moneybird in je mailbox. Deze factuur kan je doorsturen naar je zorgverzekeraar voor (eventuele) vergoeding.

  • Een afspraak die minder dan 24 uur van tevoren is afgezegd of verzet, moet altijd worden betaald. Tenzij anders afgesproken met je behandelaar.
  • Bij non-betaling heeft de zorgverlener het recht de behandeling eenzijdig op te schorten dan wel te beëindigen.

Contactmogelijkheden

Contact opnemen

Persoongegevens

Voicemail

Je kan een bericht achterlaten op mijn
voicemail 06-33052841. Dit kan 24/7. Laat in het bericht je naam, telefoonnummer en de hulpvraag, indien bekend voor je.

w

SMS Bericht

Je kan een sms bericht sturen op 06–33052841
Dit kan 24/7. Laat in het bericht je naam en telefoonnummer achter.

Mailen

Mocht je liever willen mailen is dat geen probleem. Vul het contact formulier hier naast in. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

l

Zelf een afspraak inplannen

Dat kan  via het afsprakensysteem op deze site. Ik bevestig binnen 24 uur of de afspraak definitief kan worden gemaakt.

NU∙NNU is aangesloten bij: