Over mij

Altijd in beweging 

Altijd in beweging

Over mij

In mijn leven ben ik altijd in beweging en geïnteresseerd geweest in inspirerende kennis & wijsheden. Dit vanwege een natuurlijke nieuwsgierigheid naar ons leven als mensen, maar ook omdat ik overtuigd ben dat zowel oude als nieuwe kennis verdieping en waarde geeft aan ons bestaan.

Daarnaast, ben ik moeder van drie dochters. Samen met hen en mijn liefde woon ik in Den Haag. Ik ben gek op yoga en dansen. En als er tijd is, ga ik graag de zee in of beklim ik een muur. Mijn energie haal ik uit mijn vriendschappen en oprechte relaties. Verder hou ik van reizen, kunst, dans, pittig eten, spontane uitjes EN familie-tijd.

interesse & motivatie

Drijfveer 

Werk waarbij persoonlijke aandacht en echt contact essentieel is om het werk te laten slagen, sprak mij steeds meer aan. Ik besloot om naast de Kunstenstudie, Psychologie te studeren. En dat was mijn gouden keuze.

Mijn interesse in de mens gaat verder dan de psyche. Naast het bestuderen van de psyche en gedrag heb ik altijd een grote belangstelling gehad in de biologische basis hierin. Uiteindelijk ben ik afgestudeerd in de neuropsychologie. Na de studie is de fascinatie voor de relatie tussen lichaam en geest alleen maar groter geworden. Ik heb daarom een vervolgopleiding gedaan tot lichaamsgericht (psycho)therapeut. En mij kennende, zal dit niet de laatste studie zijn.

Samenwerkingspartners

Catharina Teijema

Biodynamisch therapeut

 Catharina werkt vanuit respect jouw unieke weg met de daarbij behorende vermogens en kwaliteiten. Dat doet ze door middel van gesprekken, meditatie, ademhalingsoefeningen en beweging, afgestemd op jouw vraag en behoeften.

Catherina Teijema is aangesloten bij
de beroepsvereniging SBLP.

 Charlotte Gmelig Meijling

Therapeut & Mindfulness trainer

Charlotte heeft een onderzoekende en open geest en dat komt goed van pas in haar werk. Ze gaat er niet van uit dat ze de waarheid in pacht heeft. Tijdens een sessie onderzoekt ze samen met jou hoe jij het leven ervaart. Wat is jouw waarheid, ervaring, kracht, verdriet, talent, pijn, verwarring of verlangen? 

Charlotte is aangesloten bij
de beroepsvereniging VMBN & LVPW.

Minelly van Dinter

shiatsu behandelaar

De Shiatsu behandeling bij Minelly is gericht op de mens als geheel. Hierdoor werkt Shiatsu niet alleen op de symptomen, maar heeft ook effect op de oorzaak van de klacht. Shiatsu werkt ook heilzaam wanneer er geen sprake is van klachten en stimuleert het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam.

 Minelly is aangsloten bij
de beroepsvereniging BATC.

Ray Nahar

Bokstrainer

Ray richt zich op een totaal concept waarbij lichaam en geest op elkaar worden afgestemt. Naast de fysieke bokstraining, geeft Ray ook ruimte voor geestelijke en emotionele processen zodat je naast fysieke kracht tevens je mentale weerbaarheid vergroot.

  professionele achtergrond

Opleidingen & Ervaring

 

Mocht je meer te weten willen komen over mijn professionele achtergrond dan kan je me toevoegen op LinkedIn.

Geestlijk & lichamelijk

In balans zijn

‘De meeste psychologen behandelen de geest als onstoffelijk, een fenomeen dat weinig of geen verband houdt met het fysieke lichaam. Omgekeerd behandelen fysici het lichaam zonder de geest of de emoties in acht te houden. Maar lichaam en geest zijn niet gescheiden, en we kunnen de een niet zonder de ander behandelen.’

Prof. Dr. Candace Pert, neuro-wetenschapper & farmacoloo

Contactmogelijkheden

Contact opnemen

Persoongegevens

Voicemail

Je kan een bericht achterlaten op mijn
voicemail 06-33052841. Dit kan 24/7. Laat in het bericht je naam, telefoonnummer en de hulpvraag, indien bekend voor je.

w

SMS Bericht

Je kan een sms bericht sturen op 06–33052841
Dit kan 24/7. Laat in het bericht je naam en telefoonnummer achter.

Mailen

Mocht je liever willen mailen is dat geen probleem. Vul het contact formulier hier naast in. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

l

Zelf een afspraak inplannen

Dat kan  via het afsprakensysteem op deze site. Ik bevestig binnen 24 uur of de afspraak definitief kan worden gemaakt.

NU∙NNU is aangesloten bij: