ALGEMENE VOORWAARDEN I NU∙NNU Nurturing Mental & Physical Health

  1. Persoonlijke gegevens worden uitsluitend voor behandeldoeleinden gebruikt en niet aan derden verstrekt.
  2. I.v.m een goede start van de behandeling is het van belang om op tijd aanwezig te zijn of klaar te staan wanneer de afspraak op locatie is. Hygiëne en ethiek staan binnen de praktijk NU∙NNU Nurturing Mental & Physical Health hoog aangeschreven. Van de cliënt wordt verwacht hier tevens zorg voor te dragen.
  3. NU∙NNU Nurturing Mental & Physical Health is niet verantwoordelijk voor schade op blessures en/of aandoeningen die niet vooraf zijn gemeld aan de behandelaar. Bij twijfel over een bestaande blessure en/of aandoening kan de behandeling gestaakt worden. Na toestemming van de specialist kan de behandeling hervat worden.
  4. Als de cliënt reeds onder medische behandeling is van een specialist buiten de praktijk, dan kan er gevraagd worden om vooraf te overleggen met de desbetreffende specialist of de (massage)behandeling toegepast mag worden gedurende de behandelingsperiode.
  5. De behandeling wordt via een betalingslink van KNAB via de Whatsapp voldaan.
  6. NU∙NNU Nurturing Mental & Ph ysical Health is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies en/of diefstal van persoonlijke bezittingen.
  7. NU∙NNU Nurturing Mental & Physical Health behoudt zich het recht om klanten te weigeren.
  8. Bij NU∙NNU Nurturing Mental & Physical Health gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:
  • Bij annulering of verplaatsing van een afspraak tot 24 uur voor aanvang van de behandeling bent u geen kosten verschuldigd.
  • Bij annulering of verplaatsing van een afspraak < 24 uur voor aanvang van de behandeling bent u 100% van het bedrag voor de behandeling verschuldigd.